Soc jo!!
Soc jo!!
Any: 2002
Comarca: Andorra la Vella
Data: 10/08/17 20:55
Acne
Bones, soc una noia amb molt problemes d'acne. Porto molt de temps provant cremes/mascarilles/detot i no he trobat cap solució... Algú em podria aconsellar, porto més d'un any aguantant-ho i ja n'estic ben farta.
Gràcies!
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 14/08/2017 09:23
Hola guapa!

Segons el tipus d'acne el millor és tractar-lo amb l'ajuda d'especialistes, ells podran determinar quin és el tractament més ideal per a la teva pell.

De tota manera, el nostre consell és mantenir una bona higiene de la zona perquè no s'infecti. Cal netejar la pell amb un sabó especial, mascaretes i aplicar-hi algun producte que eviti la sortida de grans.

També cal remarcar que el millor és no remenar massa la zona, per evitar marques, infeccions, ... La millor opció és que visitis un dermatòleg per tractar el teu cas de manera personalitzada.

Esperem haver-te pogut ajudar.

Una abraçada!!

--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: