Anònim987
Anònim987
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 26/08/17 11:23
Amigues?
Hola, no se ben be que fer amb aquesta situació. La meva millor amiga i jo ens ho expliquem tot i tal sempre. Ella va tenir com un rollete i ens ho explicava TOT, fins al mínim detall. Jo sempre l'escoltava i l'escolto encara que ja se'm fa pesat però és la meva amiga i això és el que fan els amics, no? Doncs sembla que ella no faci el mateix per mi ja que moltes vegades quan parlem de coses meves em canvia de tema i em parla d'ella, es com si no li importés i de vegades em sento inferior, com si només importés ella. No sé si se'n dona compte però fa moltes coses més aixi. A ella li molesta algo dels altres i no ho poden fer però ella ho fa. I de vegades no puc ser com soc ni dir certes coses ja que no sé si li sentaran malament però ella pot fer i dir el que vulgui.. Què hauria de fer?? Li hauria de dir algo? O insinuar-li algo i tal?
Moltes gràciess!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/09/2017 17:59

Hola!


Potser, si no n'és conscient, serà difícil que canvii d'actitud només amb una "xerrada", ja que pot sentir-se atacada o molt criticada. Potser serà qüestió de recordar-li cada vegada que ho fa, amb un toc d'humor, si vols. Per exemple: "ei, que encara no he acabat!"; "no te'm saltis, que ara és el meu torn"; "recordes que estava parlant jo?"... Així, mica en mica començarà a ser conscient i potser podreu tenir una bona conversa on totes dues us sentiu reconegudes i escoltades ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: