pometa
pometa
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 04/09/17 01:09
DURADA DE LA MASTURBACIÓ
Hola! Fa uns quants mesos que em masturbo i cada cop coneixo més el meu cos. el problema està en que quan em masturbo el plaer em dura molt poc. estic com 40 segons tocant-me fins que m arriba un plaer molt fort (suposo que es l'orgasme) . es a dir que la meva masturbacio nomes dura un minut. ja se que es completament normal però no m agrada gens, vull sentir el plaer duran mes temps... alguna idea?
moltisisimes graciees
Mari Angels
Mari Angels
Data: 05/09/2017 18:13

Hola!

El teu dubte és sobre la masturbació. Com tu mateixa dius, el que et passa a tu és completament normal, ja que cada persona viu la seva sexualitat (dintre de la qual es troba la masturbació) de formes diferents. No tothom triga el mateix ni sent de la mateixa forma o amb la mateixa intensitat. De totes formes,  et recomano que facis aquesta mateixa consulta al consultori de sexualitat, ja que aquest és d'alimentació i segurament et podran ajudar molt millor les professionals que porten la consulta de sexualitat.

Una abraçada.

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: