Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 25/10/17 18:38
Ajuda!!!
Hola, bon dia. Gràcies per estar sempre al nostre costat i ajudar-nos. De veritat.
Us escric aquesta consulta, no és de psicologia, però no sabia en quin apartat posar-la. M'agradaria que no la publiquéssiu, perquè ho pot veure una persona que no vull que la vegi.
Fa mesos que tontejo amb un noi i es veu que sap el meu horari i sempre em sorprèn. A mi m'agrada molt i voldria començar una relació amb ell i jo també el vull sorprendre. No tinc el seu horari. Vaig parlar amb una amiga i diu que ella una vegada va demanar per correu a l'institut un horari , però perquè un noi l'acosava.
Em podeu dir excuses creïbles, si us plau. Moltes gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 16/11/2017 11:41

Hola Anònima, 


Està molt bé que vulguis sorprendre'l i que t'interessis per ell, però has de vigilar com ho fas! Recorda que això és assetjament i violació de la privacitat, així que tingues cura! (també ho dic per ell, com ho ha fet per saber els teus horaris?)

Potser seria més divertit que tu portis una nota o una petita pancarta i quan ell aparegui, li deixis veure ;)

Busca sorprendre'l d'altres maneres, no sal seguir-lo com si fossis un detectiu privat!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: