ani09
ani09
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/18 20:26
Autoestima
Hola, fa uns dies que tinc l'autoestima molt baixa perque ultimament he tingut problemes amb les meves amigues i cada vaegada que van pasant els dies em noto que faig mes coses malament creus que ho podria solucionar?No es gaire greu oi?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 17/01/2018 21:39

Hola!


És natural sentir que estem desanimats o amb l'autoestima baixa quan hem tingut una discussió o un conflicte amb persones importants del nostre entorn. Sovint, quan dura aquest "enfadament", també apareix una sensació de buidor i de trobar a faltar aquesta persona. 

Si ho necessites, parla amb aquestes amigues per intentar arreglar el conflicte. 

Per altra banda, recorda que davant un conflicte tots tenim una part de responsabilitat (no hi ha ningú que en pugui ser responsable al 100%), per tant, intenteu assumir cadascuna la seva part de responsabilitat en aquest malentès. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: