Any: 2000
Comarca: Garraf
Data: 19/01/18 16:22
tisores
Hola, amb quee puc repassar els pels llargs d'allà baix? Es pot utilitzar qualsevol tipus de tisores o han d ser especifiques?
Mersii
Lídia Planas
Lídia Planas
Data: 22/01/2018 09:31

Hola bonica!

Doncs per repassar-te els pèls de les engonals (aquells que sobresurten més) ho pots fer amb unes tisores.  Això sí, mira de fer-ho amb molta cura i amb unes tisores de punta rodona. I que només sigui per repassar la zona.  Per depilar-te aquesta part sencera, nosaltres aconsellem fer-ho amb cera, és una de les maneres menys doloroses i, a més, arrenquem el pèl des de l'arrel i aconseguim que aquest tardi més a créixer, a part de que la zona queda molt més 'neta'.

Bé, espero haver-te ajudat. Qualsevol altra cosa, no dubtis a demanar-nos!  

Una abraçada i feliç semana! 

Lídia
--
Lídia Planas

Titulada en Quiromassatge i maquilladora professional.

Especialista en aparells estètics i cosmètica.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: