Eli
Eli
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 21/01/18 20:17
VERGONYA
Aquest estiu, vaig començar a parlar pel Whatsapp amb un noi que era com el meu platònic des de 1r d'ESO. Al principi, era com que parlavem molt els dos, però ell és va liar amb una altre, i vam deixar de parlar (tot pel whatsapp). AMb aquesta altre noia que és va iar, o va passar res mès però ara tinc la sensació de que nomès sóc jo la que vol continuar parlant, tot i que amics que tenim en comú em diuen que no. Cada vegada que el veig a la cara no m'atreveixo a dir-li res, i no sé si li hauria de dir de quedar, i per fi parlar els dos o deixar-ho corre.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 04/02/2018 21:41

Hola Eli, 


Jo no sé què li passa pel cap ni què sent aquest noi, però et diré una cosa: qualsevol relació entre persones ha de ser RECÍPROCA. Si tu sents que ell no et correspon de la mateixa manera, que no hi ha un equilibri i que no sents el mateix interès... potser hauràs de prendre una decisió. No creus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: