petiua
petiua
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 11/02/18 12:45
Ajudaa urgentt possible embaraç...?
Holaa bones,
Vaig tenir sexe amb el meu nòvio durant la regla, ho vam fer sense condó i sense voler ell es va correr dins. He de preocuparme? Hi ha risc d'embaràs? Hauria de pendre la pastilla del dia després o alguna cosa així? Que puc fer??
Sóc molt paranòica...
Gràcies per l'ajudaa, sou genials
Helena Angel
Helena Angel
Data: 14/02/2018 17:17

Hola petiua,

Sempre que hi ha relacions sexuals amb penetració sense preservatiu hi ha risc d'embaràs. Hi ha més risc si estàs en els dies de l'ovulació (uns 14 dies abans que baixi la següent menstruació, però això no és exacte). El millor és que si no han passat 72 hores vagis al servei d'urgències del Centre d'Atenció Primària de la teva zona o d'un hospital i demanis la píndola de l'endemà, explica què va passar i el que ens has explicat a nosaltres i a veure si encara estàs dins el termini per a prendre-la.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@Helenangelpsico
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat

petiua
petiua
Data: 14/02/2018 19:48
Moltíssimes gràcies, per la resposta! Aquella mateixa tarda vaig anar al Cap del meu poble, vaig demanar per la pastilla del dia després i al parlar amb el metge em va dir q creia q no era necessària. Igualment em vaig quedar molt més tranquila al haver-ho fet. Parlar amb un professional del tema ajuda molt, i encara q faci por o vergonya és el q s'ha de fer, me'n sento orgullosa i recomano a tothom q ho faci si té algun dubte amb el tema. Però sempre sempre seny, jo ja n'he après.
Moltes gràcies!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.