ARL
ARL
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 03/04/18 00:51
MENSTRUACIÓ I VARIS
Ja en fa com 3 o 4 mesos que no sóc verge, pero cada cop que m'ha de vendre la regla hem poso molt nerviosa perquè hi sóc irrgular. L'ultim cop que hem va vindre es va retsrdar com dues setmanes o així i d'ara ja en porto quasi 1 setmana. Ma mare no hem vol hormonar encara, hem diu que si haig de dur alguna cosa seria l'aro. M'agradaria saber que es millor si l'aro o les pastilles anticonceptives.
Altres de les meves questions es que, ja fa cosa de quasi 3 setmanes vaig mantenir relacions sexuals amb el meu novio i quan vam treure el condó i tot la meva vagina tenai un liquid blanc. Ell hem diu que es laeva ejaculació, però yo no estic segura de res. Puc dir qie vaig notar com certa pressió dins meu quan estavem realitzant l'acte sexual però nose que se sent quan s'eyacula. Vam soplar al condó i semblaba que no estigues trencat ni res. Estic preocupada que puc fer.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 06/04/2018 16:25

Hola!


Aquesta consulta és millor que la pengis al consultori de sexualitat, ja que les meves companyes sabran resoldre't aquests dubtes de manera més eficaç ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: