Anónima
Anónima
Any: 2002
Comarca: Conca de Barberà
Data: 13/05/18 17:16
No se què fer
Hola!
Ja fa molts dies que em parlo amb un noi de la meva classe tant pel mobil com en persona i hem quedat una vegada i tot bé. M'agrada la seva personalitat i això i noto que és diferent a altres nois amb qui he parlat, és més respetuós.
El problema que tinc és que tinc la sensació que m'agrada la seva personalitat però no físicament. A mi tampoc m'ha importat molt mai el físic però sento que no m'acaba d'agradar per aquesta raó i estic confosa.
Crec que jo li agrado a ell, encara que no li he dir però ho noto.
Creieu que per aquesta raó tinc la sensació de que no em podrà acabar agradar del tot? Què hauria de fer?
Moltes gràcies!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 21/05/2018 00:41

Hola!


Una persona et pot agradar per molts motius!! pel seu físic, per la seva manera de pensar, per la seva intel·ligència, pel seu talent.... i això és quelcom natural! És probable que aquest noi t'agradi per la seva forma de ser, però si sents que no hi ha atracció física, has de ser sincera amb tu mateixa i definir la relació. És a dir: potser és una gran amistat oculta!


Potser necessites un temps més per decidir quins són els teus sentiments cap a aquesta persona (dóna't aquest temps!), i ja aniràs veient com evoluciona...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: