Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 28/05/18 16:25
Alimentació
Bé, porto bastants dies que no menjo casi, potser nomes dino i si ho faig es poc. He de dir que sóc una noia que es podria dir que estic prima, pero tinc molts complexes amb el meu cos. Fa 4 anys vaig tenir uns problemes amb el meu pare ja que jo em sentia sola i aixo inconscientment va fer que deixes de menjar pero no per cap raó en concret, simplement el meu cap em deia que no tenia gana. Em vaig aprimar molt, pero a l’escola em van ajudar i les coses van anar millor. Ara fera com un mes que no estava be amb el meu pare i vaig deixar d’anar a casa seva i em vaig quedar a la de me mare, l’altre dia despres d’un mes vam parlar i vam anar a dinar junts i vam parlar les coses. I ara es podria dir que estic be amb ell. Però el problema es aquest, que no menjo, no perquè em veigui gorda ni res, no ho sé, no tinc gana, i si a estones en tinc m’imagino menjant algo i esque no puc. Es una sensació molt rara. M’he aprimat bastant i m’ho veig, i no hem desagrada per mi millor ja que aixins m’aprimo. Per això tinc el dubte de, perquè em passa això? sóc la tipica persona que menja molt i l’hi encanta menjar, i nose si es per els problemes que he tingut amb el meu pare i s’esta repetin, o perquè el meu cap em diu que no menji perquè aixins m’aprimo, que no ho crec ja que a mi me’s ven igual això, però a la vegada no.
He de dir que hi han hagut èpoques durant aquests 4 anys que m’he obsesionat amb el meu cos i moltes vegades he deixat de menjar fins i tot he intentat possar-me els dits per vomitar, pero al cap de dos dies hi tornava perquè adoro menjar.
Ara em donava igual, tinc nòvio i a ell li encanta com sóc, pot ser també que perquè jo no em senti segura amb el meu cos i a la hora d’estar amb ell em coiveixi i em passi això? No ho sé, estic espantada perquè no vui que em passi res ni preocupar als que m’estimen, però a la vegada estic orgullosa perquè de gana no en passo i no es dur per mi i m’aprimo. No sé si m’he expresat bé però siusplau necessito que m’orienteu amb el que em pot estar passant. He donat tota la informació que he pogut.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 31/05/2018 20:31

Hola bonica, 


T'has explicat molt bé! Sincerament crec que hauries de fer aquesta consulta al Consultori d'alimentació ja que elles et podran donar informació més adient i concreta a la teva situació. Crec que s'està barrejant algun pensament estrany dins el teu cap que fa que continuïs amb aquestes ganes d'aprimar-te. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: