Digi
Digi
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 31/05/18 18:07
M'agraden dues noies
Primer de tot no sóc del barcelonès perque pensava que aixo seria en public i tenia por de que ho miresin, jo sóc del Girones concretament de un poble aprop de Banyoles.
(poso que soc del barcelonès perque sapigues qui sóc).

L'altre vegada vaig anar molt ràpid i perdonem ara ho explicare millor:

Les dues noies que m'agraden les conec des de que era petit hem anat a la mateixa escola i el mateix institut, i vivim al mateix poble. Sempre m'han agradat a estones una i a estones l'altre.

La cosa es que ara canvio d'institut i no vull marxar amb el remordiment de que no els hi hagi dit res.

Et fare una mica de descripció de com es cada una perque aixi tinguis mes pistes:

Amb la que mi parlo: M'agrada i sempre m'ha demanat consell perque molta gent va a per ella (es veritat jo també ho sé) segons ella "els burros" (la molestaven per diro bé i a ella no li interesaven).
Jo no vull ser un d'aquest també per aixo m'he esperat a que la cosa s'ha calmat per poder pensar i decidir.
Ara ja la deixen en pau per tant crec que es el moment.

Amb la que mi parlo més poc: M'agrada. No ha tingut aquest problema de que la gent vagi per ella. Pero si que en el meu poble som 4 de la mateixa edat. Aquestes dues noies, jo i un altre noi. Aquest altre noi li va demanar per sortir pero resulta que li va dir que no. Segons el que se de ella li agraden dos nois pero no se qui són.

També et puc dir que l'estiu anire a un casal tot el juliol i elles dos hi seran, a part que també quederem altres vegades a l'agost, els 4.

A, una altre cosa les dues són la millor amiga de l'altre. (aixo vol dir que després s'ho diran).

Espero que m'hagis entes ara. (i perdona per les faltes d'ortografia)





Laia Sala
Laia Sala
Data: 12/06/2018 12:35

Hola Digi, 


Crec que necessites una mica de temps per aclarir els teus sentiments. Tinc la sensació que totes dues t'atrauen però cap de les dues et desperta un gran desig. Per tant, jo et diria que esperis un temps a veure si es van ajustant els teus gustos. Aprofita el casal per conèixer-les més, parlar-hi i veure amb qui et sents més còmode, hi tens més feeling i tens ganes de conèixer-la més a fons. 

No tinguis pressa per tenir parella, observa't com et sents amb elles i ja aniràs veient... 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: