Inusual
Inusual
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 06/09/18 00:49
Plaer i hipersensibilitat
Hola, escric perquè crec que tinc dos problemes i m'agradaria saber què s'hi pot fer en aquests casos.

Primer de tot quan em masturbo ho faig estirat i contra el llit o una superfície tova ja que si no es així mai arribo a que em produeixi plaer la masturbació, sé que no es com la majoria de persones i d'aquí el meu dubte.

També trobo que tinc molt sensible el gland ja que una simple gota d'aigua em provoca molt mal i no puc ni fregar-lo al el dit, és un mal molt fort i a més potser tinc fimosis ja que aconsegueixo com a molt que la meitat del gland sobresurti de la pell. No sé si és millor o pitjor el fet de que costi però em preocupa força, alguna ajuda?

Gràcies per tot, m'encanta la feina que feu i sobretot com la feu!

Petonss
Helena Angel
Helena Angel
Data: 12/09/2018 11:24

Hola Inusual,

Per tot el que ens expliques, seria interessant que anessis al metge i que ho valorés un expert en viu. A nivell virtual poc et podem dir a nivell físic amb la sensibilitat del gland, però si hi ha dolor, el millor seria que ho consultessis.

Pel que fa a la posició per a masturbar-te, no sabem si és una limitació o una preferència. Si et condiciona i limita seria bo fer petits canvis per anar guanyant llibertat, si és una preferència, no passa res, gaudeix com a tu t'agradi!

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.