Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 12/11/18 18:18
desdesperda
Fa bastant temps que m'agrada un noi i que jo li agrado a ell. Fa 1 any vam decidir empeçar una relació però la cosa no va funcionar, ja que de part seva no veia cap mena d'interes.
Aquest any tornavem a tontejar i ell em va demanar lio, però no va poder pq va sorgir un imprevist. Dies despres vam estar parlant i vam decidir tornar a tenir una relacio, però la cosa no funciona.
Jo no el vull deixar perquè li tinc molt apreci, però es que ell no mostra gaire interès. Mai m'obra per whatsapp, i quan l'obro es impossible matenir una conversa normal amb ell. En persona la cosa canvia una mica, pero es dificil mantenir una conversa normal amb ell. Se que hauria de parlar amb ell, pero el problema es que no se que dirli, ja que no vull trencar la relacio (per ara), ni ferli mal. A mes a mes, que jo amb aquests temes soc bastant insegura.
Potser primer hauria de paralar amb alguns dels seus amics per veure si li passa alguan cosa?? No se que fer!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 26/11/2018 10:09

Hola Anònim,

Ens sap greu però la única persona que pot dir-te si li passa quelcom és ell. Ni els seus amics ni ningú ho pot saber, ja que potser t'expliquen la seva interpretació però no el que pugui sentir en realitat. I explicar-t'ho depèn d'ell, de la seva intimitat i del respecte cap al seu dret a no voler o voler explicar-ho.

Per tant, al marge de saber si li passa quelcom amb tu, valora si vols estar amb una persona amb qui la conversa és difícil (citem textualment) tant per xat com en persona.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.