Any: 1997
Comarca: Baix Llobregat
Data: 19/11/18 22:15
arribar-hi?
Bones, resulta que porto tenint relacions sexuals am el meu novio uns mesos, i fins fa poc no hi havia manera de que jo arribes alorgasme mitjançant penetracio.
Fa poc vaig arribar-hi fent la posició tipica de noia a sota i de manera mes ben aviat lenta, i desde llavors molts cops hi arribo nomes si ell la te dura del tot clar. El problema es que amb aquesta posicio ell no arriba, ell nomes pot fent poses com el perrito o jo a sobre de forma rapida (i encara axi li costa arribar). Jo amb aquestes poses que ell nota molt plaer jo no noto plaer ni tampoc mal (fa temps mal si perque feia poc havia perduda la veriginitat).

->Que puc fer per a que notem plaer els dos fent lo mateix? Utilitzm gels, fem preliminars, ens coneixem el nostre cos etc... pero que puc fer per a que siguem compatibles? Gràcies per l'ajuda!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 26/11/2018 11:32

Hola,

Ser compatibles no significa que hagueu d'arribar a l'orgasme alhora. La resposta sexual humana és igual per a totes les persones però hi ha diferències en quant a ritmes i cossos, ja que funcionem diferent. Per tant, la idea d'arribar alhora, sovint és irreal (no impossible però no és habitual).

Per tant, si els dos sentiu plaer i us ho passeu bé, no teniu cap problema a nivell sexual.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.