Totmoltcomplicat
Totmoltcomplicat
Any: 2004
Comarca: Sant Julià de Lòria
Data: 01/12/18 15:32
Quin lio😑
Fa mes o menys 2 anys que estic enamorada d'un noi que va a la meva classe d'extrascolar, ens veiem 3 h la setmana, mai hem parlat , magraderia poder parlar amb ell pero no ser que dir-li, quan s'acaba la classe ell es queda a fora esperant que el vinguin a buscar i jo m'en vaig. Durant la classe el miro sovint, ell a vegades diria que tambe em mira pero potser mira per que si, no en tinc ni idea, potser em direu que hi parli pero em fa vergonya iniciar una conversa no ser... seria millor que ens trobessim per casualitat o alguna cosa semblant. Alguna idea?

Gracies per tot el que ens resoleu!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/12/2018 20:28

Hola!


Tu mateixa tens la resposta: seria ideal començar a parlar per poder comprovar com et sents i valorar si et continua agradant...

Per tant, tens tres opcions:

  • parlar amb ell quan s'està esperant preguntant alguna cosa sobre l'extraescolar
  • esperar trobar-lo per casualitat i iniciar conversa en aquell moment
  • no fer res i mantenir aquesta atracció amagada sense comprovar si t'agrada o no. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: