Jan
Jan
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 25/12/18 22:32
Timidesa
Soc un nen molt tímid des de sempre i tinc un problema jo vull q no em costi parlar amb ningú o almenys no posar-me vermell cada cop q algu em pregunta algo bàsicament si m'ho pregunta una noia amb els nens puc parlar perfectament i amb les noies gairebé sempre he de parlar pel mobil, q puc fer per millorar en això?? Gràcies pel q feu ajudeu moltíssim❤❤❤
Laia Sala
Laia Sala
Data: 03/01/2019 19:32

Hola!

La vergonya és una emoció que es va apagant a mesura que mantens allò que te l'ha activat. És a dir, si tens vergonya parlant amb les noies, només se suavitzarà si continues parlant amb elles. 

Segurament al principi sentiràs que et poses molt nerviós, però mica en mica et sentiràs més segur, més confiat i més còmode. Si en algun moment sents que t'estàs posant vermell pots dir-ho obertament: "ostres! ara això m'ha fet vergonya!" i així, fent broma, suavitzaràs la situació i podràs continuar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: