Holaa
Holaa
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 05/03/19 00:01
Complexe pits (No pectorals)
Hola! Tinc 15, vaig camí dels 16 i em trobo acomplexat pels meus pits punxeguts. Estic perdent confiança amb mi maheix arribant al punt de no treure'm la samarreta a la platja!
He buscat x internet i les webs diuen que es pot solucionar amb cirugia però no vull!! Tampoc ho he fit als meus pares ja que em fa vergonya. Volia saber si existeix algun tipus d'exercici per eliminar els pits punxeguts en homes. Ajudeu-me si us plau!!!
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 21/03/2019 11:59

Hola!

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres. 

No busquis per internet, la cirugia no és una solució a la teva edat. 

Pel que comentes, amb 16 anys, és normal que per canvis hormonals ara tinguis els pits més punxeguts, però quan acabis la etapa de l'adolescència i, en conseqüencia, la etapa més hormonal, és molt probable que els teus pits tornin a la seva normalitat.

Així que no t'hi capfiquis, forma part del teu procés de creixement.


Gràcies per confiar en nosaltres, 

espero haver-te ajudat. 

Laia Raventós,

Psicòloga. 


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: