Verge
Verge
Any: 2005
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/03/19 10:59
Consell
Hola!
Primer de tot vui que sàpigueu que m'encanta la vostra web.
Fa poc em va venir la regla i se que un cop et ve la regla el teu cos comença a evolucionar però tinc molt poc pit i cul i no em sento còmoda amb mi mateixa i m'agradaria saber si em podrieu dir alguns aliments per augmentar el pit i el cul ja que no em fio d'internet i també si pot ser alguns exercicis.
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 25/03/2019 13:39

Hola!

Moltes gràcies per confiar en nosaltres. 

Efectivament, quan et ve la regla, hi ha molts canvis hormonals i el teu cos es desenvolupa i comença a agafar la forma del cos d'una dona. Ara bé, dona-li un temps al teu cos per a que es desenvolupi de forma natural. No hi ha aliments miraculosos que augmentin el pit i el cul. T'animo a menjar una alimentació variada i equilibrada, rica en fruites i verdures. I t'animo a que tinguis paciència per a donar-li temps al teu cos a desenvolupar-se. Pel que veig tens 14 anys. Encara estas a temps de créixer. 

Espero haver-te ajudat,


Laia Raventós, 

Psicòloga. 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: