Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 06/04/19 00:44
libido
Hola adolescents, desde fa uns 3 mesos que no tinc libido apenes, no tinc la necesitat de tocarme ni veure porno tampoc ganes extremes de tenir sexe. Abans pensava amb algo que em posava i ja tenia ganes de tocarme, ara per encendrem nomes em funciona quan comenso a liarme amb la meva parella (fent petons amb llengua, orals...)
Els primers mesos amb el meu novio (per alla estiu) em venia bastant de gust pero tenia mes nervis perque feia poc que havia perdut la virginitat, després vaig tenir més ganes i desde desembre/gener no tinc tantes...
Tinc alguns temes que em provoquen malestar, pero son puntuals i no sempre han estat, tambe segueixo sentint desig per la meva parella pero nose si es causa de que no arriba al orgasme mai (a mi em costa).
Com les puc augmentar les ganes de sexe? mersi
Helena Angel
Helena Angel
Data: 08/04/2019 13:13

Hola,

El desig sexual és quelcom fluctuant, ve afectat per molts factors, ambientals, personals, de parella, etc... Pel que ens expliques no tens falta de desig, ja que desig sí que en sents. Potser t'han baixat les ganes però això no és tenir falta de desig. Potser senzillament estàs passant per una etapa menys activa.

Pel que fa al tema que el teu novio no arriba a l'orgasme, potser no estaria de més que consultés amb un uròleg/andròleg aquest aspecte. Veure si no hi ha quelcom orgànic que pugui estar afectant-li.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.