Anòniimaa♥
Anòniimaa♥
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 07/04/19 19:30
pinkk
Hola!

Fa uns dies que noto que menjo sense tindre gana, ns si per aburriment o perquè (menjo fruita)...
Per exemple avui mateix. He esmorzat un plàtan, una poma i un got de llet sola sobre les 8:30. A las 12 tenia una mica de gana i me menjat un Kiwi. A les 2 e dinat i de postre avui com era el cumple d'una amiga hem menjat tortitas amb nutella (però normalment no) i jo tenia la meva fruita preparada. Llavors al cap de 2 horetes estava plena però m'he menjat un kiwi i nabius. I despres a les 6 un altre cop seguia plena pero me menjat un got de llet sola i una poma.
No m'entenc, esque jo crec que com normalment tinc tot t'han planejat el que he de menjar i a la h que menjo per els horaris que tinc entre setmana. Aquest finde com e estat fora he menjat a hores diferents, llavors quan arribava la hora a la que suposadament hem tocaria tot i estar plena, tenia com la necessitat de menjar.
Consells o opinió?

Gràcies!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: