Verge
Verge
Any: 2005
Comarca: Alt Penedès
Data: 17/04/19 22:19
Cos
Hola!
Sóc molt prima i no tinc molts pits i cul, em podríeu recomanar aliments i hàbits per augmentar pits i cul o en tot cas el cos sense engreixar massa?
Moltes gràcies
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 23/04/2019 10:57
Hola guapa!
Encara estàs en període de creixement, així que el teu cos encara s'ha de desenvolupar per tenir un cos de dona. Dona-li temps. 
A més, no hi ha aliments miraculosos que et facin créixen cul i pits, en tot cas augmentaria el conjunt de tot el teu cos. 
Així doncs, no et preocupis per això encara. Poc a poc aniràs veient com el cos va adoptant la seva forma. és la naturalesa del nostre cos, no podem forçar aquests canvis. 

Espero haver-te ajudat guapa.
Gràcies per confiar en nosaltres, 

Laia Raventós, 
Psicòloga. 

 

--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: