ggboy
ggboy
Any: 2005
Comarca: Anoia
Data: 18/04/19 12:02
depilar
com em depilo les cames sino o e fet mai?
Laura Fernández
Laura Fernández
Data: 23/04/2019 11:35

Hola Ggboy :)

En primer lloc gràcies per contactar-nos i confiar en nosaltres. 

Pel que em comentes has decidit depilar-te les cames. Tens diferents opcions. D'una banda hi ha mètodes que no arrenquen el pèl d'arrel com cremes depilatòries per exemple. Aquestes opcions no fan mal, però pot ser que el pèl et surti més aviat, o també que torni a crèixer amb més força.

D'altra banda tens altres opcions que si arrenquen el pèl d'arrel. Aquestes són una mica més molestes però el pèl trigarà més en crèixer que de la manera anterior.

Sigui quina sigui l'opció que triïs, si és el primer cop que et depiles et recomano que no ho façis sol i demanis ajuda per evitar fer-te mal, per exemple a una esteticien o a algú de confiança.

Espero haver-te ajudat.

Una abraçada

Laura Fernàndez 

Psicòloga


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: