Noia 16
Noia 16
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 21/04/19 23:49
M'agrada un tio
Hola!
A 3r d'Eso em van posar al costat d'un tio durant tot l'any , que és el meu veí però vai haviem tingut cap conversació ni res. Vam començar a parlar i ens anavem molestant mutuament, a vegades fins i tot ens picavem. Era una relació més aviat d'odi però ens caviem bé... A final de curs em va començar a agradar molt, i ell a vegades m'havia tocat la cuixa o m'havia tocat el cul per molestar-me. Però mai va passar res. A davant, teniem una noia que també li agradava el mateix noi que jo, i veia que ella em tenia enveja perquè ell em feia més cas a mi que a ella.

Total, va passar un any i jo a l'estiu esperava tornar anar a la seva classe per 4rt d'Eso. Vaig tenir sort i així va ser. Durant aquest any, però no vam tenir gaire relació, ens seguiem molestant però la cosa es va refredar. Jo vaig tenir novio i em vaig anar oblidant d'ell, tot hi que a vegades hi pensava. Es va acabar 4rt d'Eso, jo vaig tallar amb el meu novio però ja no m'agradava aquell noi.

Ara hem començat 1r de Bat, ell fa el social i jo faig el científic; no anem a la mateixa classe. Ell a principi de curs, però, es va liar amb la noia que a 3r d'Eso em tenia enveja perque ell em feia més cas a mi, i ara estant junts. Jo vaig tornar amb el meu ex però ho hem tornat a deixar ara fa poc. Tot hi així, aquest any m'ha tornat a agradar moltíssim.

Algunes hores hem coincidit i encara ens hem anat molestant, però ja no és una relació "d'odi", ara ens somriem i ens fem miradetes. No sé que fer, m'agrada moltíssim i no sé si jo li agrado, ell té nòvia i sembla que s'estimen. No vull dir-li res perquè potser simplement son histories que hem faig jo. A més, som els típics que tothom sap que ens molestem i que ens emprenyem sempre, les meves amigues es pensen que jo l'odio i no vull explicar-ho a ningú. No sé si a ell li passa el mateix...

Què puc fer? Sisuplau contesteu que és urgent, estic desesperada, M'AGRADA MOLTÍSSIM i no sé què fer!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/07/2019 11:50

Hola!


No sé com estarà ara la situació, però has de tenir que actualment ell ha escollit estar amb la seva parella. Tu has de decidir si li vols fer saber que a tu t'agrada o no. 

És evident que tots dos esteu còmodes l'un amb l'altre i us ho passeu bé junts, però això no sempre és suficient per iniciar una relació. 

Primer de tot: tu vols algun tipus de relació amb ell?

Si és que si: li vols dir ara o bé esperaràs a veure com evoluciona la seva relació?


Valora bé els teus passos, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: