Miguelito23
Miguelito23
Any: 1997
Comarca: Baix Llobregat
Data: 06/06/19 18:28
Me gusta mi profesora
Hola!

Tengo un "problema" y necesito consejos. Este curso he tenido una profesora que además de ser muy buena academicamente con los alumnos, a mi me atrae físicamente. El día de Sant Jordi incluso le regale una rosa de manera anónima. Hay una parte de mí, que me dice que sea valiente, que le diga lo que siento por ella de la forma elegante que yo haría.

Por otra parte, podría ser "prudente", y no cruzar esa línea aunque si se lo digo tampoco pierdo nada y si no lo hago me sentiré un auténtico cobarde. Aún así, quiero consejos de terceras personas.

Gracies i una abraçada !
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/06/2019 13:03

Hola Miguelito, 


Sentir atracció cap als professors i professores que tenim és habitual, ja que els admirem i sovint també s'hi barreja certa atracció física. Tot i així aquest tipus de sentiments difícilment tenen continuïtat:

  • No és legal. La relació entre professorat i alumnat és exclusivament acadèmica.
  • No passeu pels mateixos moments vitals. Tu estàs estudiant i aquesta professora passa per un altre moment relacionat amb l'habitatge, la família, els projectes...


Sincerament, crec que el millor és començar a passar pàgina... com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: