marta
marta
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 17/06/19 14:46
ESTÀ TOT BE?
Fa una semana aproximadament amb el meu novio a casa seva, vaig fer-li una mamada i es va córrer a la meva boca, després d'una estona el seu penis va estar amb contacte amb la meva vulva sense cap preservatiu, en ningun moment va haver-hi penetració ni es va córrer, simplement es van roçar entre ells, tampoc em va penetrar a la vagina simplement per la zona fel clítoris i els llavis per poca estona. Sens dubte tinc por de que hi hagi algun tipus de problema o de risc de quedar-me embarassada. La regla m'ha de venir aquesta setmana, però agraïria una resposta ràpida. Puc estar embarassada? Està tot bé?
Helena Angel
Helena Angel
Data: 18/06/2019 16:45

Hola marta,

Pel que ens expliques les possibilitats d'embaràs són gairebé inexistents (però no ho podem assegurar al 100%).

El més probable és que la menstruació vingui quan hagi de venir però si no és així, i passats 7 dies del dia previst que t'havia de venir, no ha vingut, aleshores et recomanem fer-te un test d'embaràs per tal de sortir de dubtes.

No oblideu que hi ha risc d'embaràs sempre que hi hagi penetració sense preservatiu (hi hagi o no ejaculació) i sempre que l'ejaculació es produeixi a l'entrada de la vagina.

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.