Marc
Marc
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 27/06/19 00:25
Em sento sol
Hola, em dic Marc i tinc 19 anys. Em caracteritzo per ser un noi clàssic i amb un gran interès cultural. M'encanta llegir (novel·les històriques, filosofia, poesia ...), m'encanta escriure prosa i poesia, m'agrada la música clàssica, i tinc una gran passió per la política i per anar a veure teatre. El problema és que em sento sol, com si ningú m'entengués i em miren estrany per ser així. M'agradaria saber on puc conèixer gent amb aquestes aficions perquè necessito conèixer gent que m'entengui i sigui com jo. Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/07/2019 21:43

Hola Marc, 


Tens un gran ventall d'aficions i d'interessos! utilitza els diferents camps que et criden l'atenció per apuntar-te a activitats afins: curs de fotografia, un club de lectura, un teatre...

Sé que pot semblar complicat però és important que comencis a moure't per buscar els espais on et sentis còmode. Des de darrera la pantalla no vindrà ningú a buscar-te, per tant, t'hauràs de moure i buscar-ho tu. Presenta't als llocs, a les assamblees polítiques que facilitin la participació social i mica en mica, ves trobant els teus llocs. 

Fes un cop d'ull aquí: http://www.granollers.cat/sites/default/files/centrescivics/cc_programa_juny-juliol_19.pdf


" target="_blank">Centres Cívics Granollers


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.