Lili
Lili
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 13/07/19 09:46
Que he de fer?
Hola!
Fa un temps (3 mesos més o menys) ens vam enfadar amb la meva millor amiga, em va insultar (fortament) i jo m'ho vaig enfadar. Al pati sempre anàvem nosaltres dos.
Ara vaig amb un grup que són més gent. Elles les conec perquè havíem anat al cole juntes però a l'institut ens vam distanciar bastant.
A la meva millor amiga l'enyoro però en part gens i amb les altres m'ho passo bé.
El que passa, es que no em tenen en conta que jo també vull estar amb elles, quedar, etc... I no sé que fer perquè jo vull estar amb elles.
I de part de elles no tinc cap més amic/amiga.
Si us serveix anem a diferents classes però aquest setembre ens barrejen, però crec que a mi no perquè gent que el cabien ja li han dit.
Mercii<3
Laia Sala
Laia Sala
Data: 17/07/2019 23:30

Hola Lili, 


Entenc que estiguis preocupada, amb les amistats pot haver-hi la por a sentir que et quedes sola o desplaçada.

Per tant, et proposo un repte per aquest estiu:

"fer una activitat a soles amb cadascuna de les persones del nou grup". 

La idea és que trobis aspectes en comú amb cadascuna d'aquestes persones. No és fàcil entrar en un grup, de manera que és millor entrar-hi mica en mica i coneixent cada persona. Proposa plans diferents i veuràs com trobaràs algú que li agrada la teva proposta!

Llavors dedica't a parlar-hi i conèixer aquesta persona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: