Anònima17
Anònima17
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 21/07/19 03:49
TRIANGLE AMORÒS?
Hola! sóc una noia de 17 anys i realment no se on me ficat amb aquesta especia de triangle amorós. Aveure començo amb la meva història: Quan era més petita jo tenia un millor amic (Posemli H) vam ser-ho durant 3 anys però per X motius ens vam seprarar i ens vam deixar de parlar. Va ser tor a causa una mala epoca on depsrés de
deixar-ho de ser, la seva vida va ser literalment UNA MERDA, ( temes familiars doçents, drogues, addicions, males influencies...) i llavors mesos més tard ho va ser la meva quan em vaig adonar que reslment només tenia 2 amigues de veritat i em vaig quedar casi sola durant un temps però com tot, ho vaig superar amb ajuda de amistats noves i gent que realment si valia la pena. Durant aquest temps em vaig fer molt amb una noia de la meva classe (posemli K)
el cas esque ella em va ajudar molt i tal i desde aquella epoca fins ara actuament que siguem sent moolt amigues. El cas es que durant aquell any de la mala epoca. el meu ex millor amic, H, anava molt al radera de la meva amiga, ak, però ella no volia res i després dun temps, H ho va acceptar i la va deixar,. el cas es que després de una mica més 1 any ara ells dos van tenir una “relació”. Això va ser a principis d’aquest nou curs 2019 i ho poso entre comente spq va dirar menys d’una setmana i pel que he sentir i se no van acabar del tot bé. Jo obviament no vaig tenir ni vqig trobar cap problema que ells dos sortissin, no em va fer res ni tampoc necessitaven el meu permís, la noi sabia que jo no havia acabat bé amb ell però ja estava. Vale, ara que ja sabeu tota la història aqui comença el PROBLEMA SERIÓS. El cas es que després unes sermanes després de que ells ho deixesin, a partir d’una conversa en H i jo ens vam torna a parlar, jo li vaig demanar perdó pel tot el mal que li havia causat (perque jo el vaig deixar com a millor amic perque les meves suposades millors amigues m’estaven manipulant i em van fer creure coses sobre ell molt dolentes) i ell em va perdonar i em va explicar que després d’això la seva vid ava ser una merda (pels temes que us he dit abans) total que parlant parlant veientnos cada dia al insti i tal va arribar el tonteig i desde aquell dia del primer totnteig seu que encara que haguem passat çer petites discusions o problemes, no hem parat de tontejar. Que passa? Quon es el problema? La K, la meva amiga. Se que no li tinc que demanar permí s a nongú ai vull tenir alguna cosa amb ell, homse però esque encara que no tinc clar si vull ser alguna cosa més que amics, posant el cas de que si ho decideixi i li digui a ell que si, que faig amb la K? sento com si això no ho pogues fer,”. Ells dos són EX novios, o jo els considero EX. perque dic que jo els considero? perque en H, m’ha explicat com va acabar lo seu, el perque ho van dwixaf i que ella, la meva amiga li havia dit que lo que havien tingut no havia significat res per ella. Que çassa ? que això tothom ho sap dir en un calentón sobretot quan tenfades i ho deixes amb el te novio o novia. Per tant no tinc NI IDEA DE QUE FER AMB LA MEVA VIDA. Si deicideixo que si vull tenir alguna cosa amb ell, vull dirli a la K, que si li molestaria que tinguessim ell i jo alguna cosa perque sento com que no estic fent bé ( i normalment amb temes d’aquests i altre soroblemes MAI M’equivoco i axò és el que hem fa por ) Perque taaant de merder? Perque hi han 3 opcions: 1. Ella senfada i la perdo 2. Ella senfada i jo no estic amb el noi, pero el noi senfada amb mi i el torno a perdre 3. Ella no te cap problema i em quedo amb el noi i tots feliços Però clar, és 1 posibilitat bona entre 2 i per ai no esta clar,
NO VULL PERDRE A CAP DELS DOS . Per ultim, vull dir una ultima cosa, va haver un doa, contetament l’ultim dia del curs que em vaig dir: Prou s’ha acabat, vas amb la k, i li dius tot el que passa i pasarà el que hagi de pasar, a més en H, em va dir per el que van tenir per ella no significava res i a hores d’ara a finals de curs a lo millor ja ni pensa amb ell, que podria sortir malament? Ho anava a fer, ho prometo però llavors vam celebrar el cumple d’una amiga em comú i en una festa, va sortir el tema de les motos i ella TEXTUALMENT EM VA DIR: A mi m’encanta anar amb moto, quan en H em portava amb moto m’encantava, veus? per això si que el trobo a faltar. JAJAJA la cara amb que en vaig auedar no va ser ni normal, em vaig morir allà mateix i obviament davant les altres amigues no li anava a dir tot aixi que encara no sap res ella. Vale i ara per ultim analitzem això ultim, la frase que ella em va dir: VALE CERT, ella el troba a faltar NOMÉS per la moto, però això no treu que EL TROBA A FALTAR!!!!! que això a mi em va matar!!! enserio tinc 17 anys i semblo de 12 silplau, faig pena però enserio necesito CONSELL JA, SISPLAU QUE FAIG? Moltes gràcies per respondre!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 23/07/2019 11:15

Hola Anònima, 


Entenc que puguis tenir els teus dubtes, però si dues persones s'agraden i volen estar juntes... quin mal hi ha?

Sigues sincera amb la teva amiga, explica-li com et sents, com et fa sentir H i que et preocupa la seva reacció, que no vols perdre-la. No es tracta de demanar-li permís, sinó d'informar-la dels teus sentiments i acceptar la seva reacció. Sigueu conscients que potser durant uns dies la situació serà un pèl extranya, però si la vostra amistat és ferma, superarà aquest entrebanc ;)

honestedat, sinceritat i emoció, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: