Blackpantherd
Blackpantherd
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 23/07/19 20:16
El problema de la meva amiga amb el seu crush
La meva amiga porta 4 anys rere el mateix noi i sempre que parlem em diu que està farta d'ell perquè un dia el seu crush li diu que l'estima i després de 5 dies ja no i q li agrada una altre i jo no sé com ajudar-la perquè mai m'he trobat en una situació així, jo li dic que s'oblidi d'ell, però ella em diu que no perquè és l'amor de la seva vida i que farà el que sigui perquè ell s'enamora d'ella i jo és clar, no tinc ni idea de que dir-li, per això, què hauria de fer ella?
Gràcies, ja sé que és una mica complicat, però espero que em pogueu ajudar.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/07/2019 10:12

Hola!!


Doncs és una mica complicat el teu paper. Tu pots estar al seu costat, donar-li suport i, si t'ho demana, donar-li la teva opinió. 

Pel que expliques, sembla que aquest noi no té massa clar el que sent per la teva amiga... i li dona missatges contradictoris. Ella no pot fer res per "enamorar-lo", ja que si fa algun canvi en la seva manera de ser, deixaria la seva autenticitat i acabaria sent tot una farsa. 

Sé que és difícil, però la teva amiga ha de decidir si vol començar a passar pàgina o bé continuar esperant... 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: