adolescent69
adolescent69
Any: 2000
Comarca: Baix Penedès
Data: 24/07/19 08:36
Peripatètica
Bon dia, ara us explicaré la meva situació. Fa algo menys d'un any que estic sortint amb un noi. Al principi tot anava com una seda. Però, de mica en mica, jo sentia que era feliç però ell, no tant com al començament. Jo notava que ell estava perdent la il·lusió. Fa uns dies vam decidir parlar-ne. Ell em va dir que li agradaria tornar a sentir-se com el primer dia i em va demanar de tornar-ho a intentar. Jo vaig dir que sí, ja que me l'estimo molt i ell a mi. Em vaig plantejar deixar-ho tot per un moment, però em vaig adonar que el necessito. Doneu-me la vostra opinió.

Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 30/07/2019 10:19

Hola bonica!


Doncs si tots dos us voleu donar una segona oportunitat, endavant!!! 

L'únic que et puc dir és: no el necessites, tu ets prou completa i pots estar perfectament bé sense necessitat de l'altre. Ara mateix l'estàs escollint com a company, i això vol dir que si en algun moment tornes a sentir que no estàs bé, pots canviar d'opinió, d'acord?


Per tornar-ho a intentar i tenir de nou la "xispa", podeu intentar tenir cites, jugar a jocs nous i picar-vos mútuament, fer activitats noves... 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: