Aria
Aria
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 28/07/19 22:58
No sentir plaer
Fa una semana ho vaig fer per primer cop amb el meu novio, portem sis mesos i estava molt segura de que volia que fos amb ell, confio en ell i l’estimo. El problema està en que al principi vaig sagnar una mica i em va fer una mica de mal i després no em va fer allò mal però tampoc vaig sentir cap tipus d’en plaer i no vaig ser capaç d’arrivar a l’orgasme. Després ell es va córrer i si va arrivar a l’orgasme. Nose si es per un tema de que era el primer cop i no tenim practica (ja q els dos erem verges) o estem fent algo malament però plaer no vaig sentir i estic una mica rallada.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 02/08/2019 22:38

Hola Aria!

El que t'ha passat és força habitual les primeres vegades, així que tranquil·la! Heu d'anar aprenent com us agrada fer-ho i de quina manera obteniu més plaer.

La penetració en si, no sol ser la pràctica més senzilla per arribar a l'orgasme, moltes vegades necessitem una estimulació directa o indirecta del clítoris per facilitar-ho i aconseguir-ho. Podeu provar-ho així, a veure què tal. Però recordeu, que l'objectiu no ha de ser arribar-hi, sinó passar-vos-ho bé! No tingueu pressa i aneu descobrint a poc a poc la vostra sexualitat compartida!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.