cim
cim
Any: 2006
Comarca: Segrià
Data: 10/08/19 12:26
NO SABEM COM REACCIONAR, NI QUE FER

No sé cómo empezar esto, yo tengo una pareja desde hace un mes aproximadamente, todo está perfecto nos sentimos genial el uno con el otro hay una confianza brutal para tan poco tiempo, todo esto empezó cuando un día quedamos mi padre, él y yo en la playa. Estuvimos hasta tarde y nos divertimos, al día siguiente mi padre me empezó a gritar insultos y me dijo ojalá me odies me explicó que él solo me quiere con fines sexuales y que no me aporta nada bueno que está absorbiendo mi personalidad que está loco (mi padre estaba en estado ebrio) me dijo que no le hablara más y sinceramente no opino eso, así que hablé con mi pareja y no sabemos que hacer...
(Mis padres no saben que es mi pareja, creen que es mi amigo). Muchas gracias y ojalá nos puedas ayudar!!

Ressalta les paraules desconegudes
Utilitza les formes valencianes
Tradueix mentre s'escriu

No sé com començar això, jo tinc una parella des de fa un mes aproximadament, tot està perfecte ens sentim genial l'u amb l'altre hi ha una confiança brutal per a tan poc temps, tot això va començar quan un dia quedem el meu pare, ell i jo a la platja. Vam estar fins a tarda i ens divertim, l'endemà el meu pare em va començar a cridar insults i em va dir tant de bo m'odiïs em va explicar que ell només em vol amb finalitats sexuals i que no m'aporta res bo que està absorbint la meva personalitat que està boig (el meu pare estava en estat embriac) em va dir que no li parlés més i sincerament no opino això, així que vaig parlar amb la meva parella i no sabem que fer...
(Els meus pares no saben que és la meva parella, creuen que és el meu amic). Moltes gràcies i tant de bo ens puguis ajudar!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 18/08/2019 18:34

Hola!


Potser hauràs d'esperar uns dies a tornar a parlar amb el teu pare i explicar-li com et sents. És probable que la seva reacció sigui una manera de protegir-te del que ell creu que poden ser perills per tu. 

Escolta les seves pors i valorar-les. Potser en alguna cosa sí que hi estàs d'acord. Estic convençuda que no vols enganyar als teus pares, així que siguis sincera amb ells i explica'ls la teva relació. Recorda'ls que són molt importants per tu i que els necessites. Demana'ls també que confiïn en tu i que deixin equivocar-te. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: