Hola9898
Hola9898
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 19/08/19 10:13
Molt urgent!!!
Bones!!
Fa casi dues setmanes que vaig tenir relacions sexuals amb el meu novio i se'ns va petar el condó. De seguida vam anar al centre mèdic a pendrem la pastilla del dia després.
Fins aqui tot bé, però al cap d'uns dies ho val tornar a fer i se'ns va tornar a petar quan ens vam acabar de fer-ho.
Ens pensàvem que al prendre la pastilla un cop ja em vindria la regla, però fa casi dos setmanes d'això i encara n em be!!!!
Que tinc que fer??
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 19/08/2019 21:45

Hola Hola9898!

La pastilla de l'endemà s'ha de prendre com més aviat millor després de la relació sexual de risc. Si passats uns dies, torneu a tenir relacions i el preservatiu es torna a trencar, la pastilla que vàreu prendre no té afecte en aquesta segona vegada... Si ja fa dues setmanes d'això, és massa tard per tornar a prendre la pastilla d'emergència. Per tant, si ja han passat 21 dies des que te la vas prendre i la regla no t'ha vingut, la recomanació seria que et fessis una prova d'embaràs per descartar-ho.

Estaria bé que reviséssiu els preservatius que teniu. No és habitual que es trenquin dues vegades seguides. Mireu que no estiguin caducats, que estiguin en bon estat, etc. i si tot està correctament, mireu si l'esteu col·locant correctament en el penis en erecció i que no es mou de lloc mentre practiqueu relacions sexuals.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.