Anonymousa 😋😋
Anonymousa 😋😋
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/08/19 22:34
Pits petits i desiguals, molt retràs menstruació i quantitat de pel desigual en cada costat
Holaaaaaa
A veure, tinc quasi 16 anys però la meva edat ossea es d una noia un any i mig més petita. Això podria influir en q tinc els pits petits (talla 80) en comparacio amb les altres noies???

Per altra banda, els pits em van començar a créixer (tipu començar a créixer el pit, no lo del botó mamari o no se q) fa mes o menys dos anys però aquest curs (el q acabo d acabar) no he vist molt desenvolupament i voldria saber si pot ser pel fer q dormia cada dia unes sis o set hores; pq aquest estiu si q m Han crescut una mica més i dormo unes deu hores al dia, o si tmb pot ser pq durant aquest any he anat al gimnàs i he treballat la part del pit.

A més, aquest estiu q he notat una mica més de desenvolupament, he vist que un pit no ha crescut molt (per no dir res) i l altre si, es a dir q tinc un mes gran q l altre (més o menys 1 cm de diferencia de llargada i amplada).

Una altra cosa és q vaig notar algo al mugró del pit q tinc més petit però semblava q desapareixia (és feia més petit) però ara no sé si ha tornat a créixer i q s havia enfonsat i algo o q no es res i es normal q estigui allà tot i q a l altre no ho he trobat...

Sento allargar-me tant però per altra banda, no de si són paranoies o algo pero veig q em creix més ràpid el pèl de la aixella i ingle del costat on tinc el pit q sembla q no s acava d igualar amb l altre q en l aixella i ungles del costat del pit més gran. És normal??? Te algo a veure amb lo anterior???
Finalment (i de veritat q em sap greu allargar-me tant però així ja ho poso tot en una consulta), la menstruació sembla q em ve un mes si, un mes no. A mes, el primer cop q em va venir, vaig tenir q esperar uns sis mesos pq em tornes a venir i després d això em venia durat cinc dies més i menys i un mes si, un mes no com he dit abans osigui intercalat. Però ara ja fa uns quatre mesos q no em ve i m ha dir la.meva mare q és totalment normal, q fins i tot pot trigar sis més (com em va passar el primer cop) i no de si és el mateix o si es normal o q...


Gràcies per tot ja per avançat i perdó per les faltes!!!
Alba Garcia
Alba Garcia
Data: 29/08/2019 14:29
.

--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: