Alba
Alba
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/08/19 22:05
Distancia
Bona nit adolescents.cat, em posava en contacte amb vosaltres perquè necesito consell sobre una relació i no sé a qui preguntar. La cosa és que al poble vaig conèixer un noi, és basc i portavem uns dies parlant i tal (els dos voliem alguna cosa) i quedaven amb el mateix grup d'amics. La penúltima i l'última nit ens vam liar, va ser increíble, mai m'havia passat amb ningú el que sento per ell. De fet sembla una bajanada perquè quasi bé no el conec però crec que m'agrada de dejó. No penso en ell de forma sexual ni res d'aixó pero sento que vull estar al seu costat Tota l'estona.
Ara fa una setmana que no el veig i per whats el trobo molt distant. Ell diu que durant el dia no agafa el móvil xq està en un altre poble i que per això no parla pero no Ho se, el trobo molt a faltar.
L'última nit vaig preguntar-li que fariem ja que un any es Massa llarg i ell va dir-me que amb les xarxes socials Ho tindriem fácil pero la cosa es que no sé que som, que no som parella ni res. Només va ser un lío d'estiu pero crec que m'agrada massa i no sé si hauria de deixar-ho correr o intentar alguna cosa a distancia....
Helena Angel
Helena Angel
Data: 01/09/2019 23:48

Hola Alba,

Deixar-ho estar o intentar una relació a distància és una decisió que has de prendre tu i ell. Potser podries començar per esbrinar què va significar per a ell que us liessiu. Pel que expliques sembla que per a tu va ser força intens en quant a sentiments.

Escolta't i sobretot parla amb ell.

Una abraçada enorme i gràcies per confiar en nosaltres.

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.