Ajuda
Ajuda
Any: 2005
Comarca: Maresme
Data: 08/10/19 22:41
Ajuda
Hola, ja fa dos mesos que no em ve la regla. Mai he tingut relacions sexuals. M'estic angoixant una mica.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 13/10/2019 21:25

Hola Ajuda!

Si no has mantingut relacions sexuals, podem descartar que la causa sigui l'embaràs. No sabem quant temps fa que et va venir la primera regla, però sovint durant els primers anys els cicles menstruals poden ser irregulars. Altres motius que poden endarrerir la menstruació són la pèrdua de pes important, alguna alteració hormonal... 

Com no hi ha una edat concreta en la qual començar a anar al ginecòleg quan encara no s'han iniciat les relacions sexuals amb penetració, un bon moment per fer-ho pot ser quan ja ens ha vingut la regla o quan apareixen aspectes que ens amoïnen o inquieten. També podries anar a la Tarda Jove del teu CAP i parlar amb alguna de les llevadores que podran resoldre tots els dubtes que tinguis en relació a la teva salut reproductiva i sexual.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: