persona
persona
Any: 2004
Comarca: Vallès Occidental
Data: 13/10/19 01:19
Veig imatges estranyes
De tant en tant apareixen en la meva ment unes imatges molt difícils de descriure. Són com unes imatges distorsionades que em creen incomoditat o fins i tot por. Per exemple, m'estic imaginant un carrer i de sobte es distorsiona i canvien els colors a més foscos durant uns segons. És com si canviés la saturació i el contrast. Em passa molt de tant en tant però em sembla molt estrany i em preocupa ja que tinc familiars amb esquizofrènia. Per què veig aquestes imatges?
Laia Sala
Laia Sala
Data: 24/10/2019 12:41

Hola!


El cervell és capaç de fer coses inimaginables! Segurament la teva preocupació fa que apareguin més sovint o amb més intensitat. 

De totes maneres, si vols estar tranquil·la, demana hora al CAP i explica-ho al teu metge o metgessa de capçalera per si cal fer una valoració més extensa. Recorda que ets conscient que tens consciència que no és realitat, i això t'ajuda ;)


Una abraçada! 

Laia Sala

@laiasala.psico



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: