Antonim
Antonim
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 14/10/19 17:01
Com demanar-li a un tio per liar-me amb un tio que em posa molt?
Hola,
La qüestió es que hi ha un tio que em posa molt hot i m'agradaria molt liar-me amb ell i fer-li una mamada a ell pero la questio es que ns com dir-li (tot hi que crec que a ell no li agraden els tios). Una altre questio es a l'hora de fer una mamada es si fer-la amb condo o no? Com puc fer per demanar-li aquest tio per liar-me amb ell? I com puc fer per demanar-li a algún amic meu que sap que soc bi (que m'agraden els tios) si li puc fer una mamada? I com seria millor fer una mamada pq no pateixi cap malaltia de transmissio sexual i evitar els riscos que pugui comportar?

Gràcies per tot el que feu!!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 27/10/2019 21:37

Hola Antonim!

Per liar-te o tenir relacions sexuals amb algú, de qualsevol tipus, hem de preguntar-li a l'altra persona si també ho vol.

No sabem quin tipus de relació tens amb aquest noi, però potser estaria bé que us coneguéssiu més, agaféssiu més confiança, de manera que et serà més fàcil saber si tens oportunitat de tenir alguna cosa amb ell.

Per últim, per practicar sexe oral a una persona amb penis es recomana l'ús de preservatiu.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga 
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: