Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 15/10/19 00:11
ejacular
El meu novio sol estar algo gras i s'alimenta bastant malament, i he notat que els dies que va anar al gimnás i va alimentarse algo millor (ara torna a estar com abans) doncs que ejaculava mes semen de lo normal, quan normalment no ejacula o ho fa pero molt poc.
Es pot deure a la salut el fet de no ejacular? Gracieees
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 27/10/2019 21:31

Hola!

Els nostres hàbits alimentaris i físics, afecten la nostra salut.

No sabem que significa per vosaltres ejacular més semen del normal, perquè és difícil determinar-ho. A vegades hi ha nois que els costa ejacular quan tenen relacions sexuals, sovint perquè estan nerviosos o perquè l'estimulació no és la mateixa que quan es masturben ells sols.

Si gairebé mai ejacula, estan sol o en parella, seria recomanable que anés al metge perquè pogués valorar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: