aprenentmeaestimar
aprenentmeaestimar
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/11/19 18:11
Tinc un problema i no se que fer
Hola bona tarda!
Us escribia perque estic farta de que el menjar hagi pres el control en la meva vida. Desde fa temps que tinc problemes amb el mejar, del tipus em preocupo molt pel meu físic, em restringeixo certs aliments, etc. Però fins fa poc no li donava importància perque no em causava cap problema aparent en el meu dia a dia. Però aquest últim mes m'he donat compte que no puc controlarme. Durant el matí estic bé, però és arribar a casa i posarme a menjar fins el punt que em fa mal la panxa. Cada dia em veig més grassa i això em provoca vergonya cap a mi mateixa. Em fa tancarme a casa i no voler veure a ningú. Em posa de mala llet i ho pago amb la meva mare que és qui està a casa. No se com pararho però esque ha arribat a un punt en que no puc més. No em queden forces per sortir a veure els meus amics (encara que no vulgui perquè em fa vergonya el que puguin pensar de mi), tampoc em sento agust amb cap prenda de roba que porto, i tot junt sem fa com una bola que em provoca sentirme molt incòmode en el meu propi cos, és com si portés una capa extra que no em puc treure. Em podrieu aconsellar d'alguna manera per ajudarme a parar això o almenys a disminuir-ho?? Moltíssimes gràcies
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 29/11/2019 11:05

Hola guapa, 

Gràcies per consultar-nos!!! 
Llegint la teva consulta, ens expliques tota la teva història amb l'alimetació i el que et genera... portes temps patint molt. 

Des d'aquí és molt dificil ajudar-te. Si vols pots trucar-nos a l'ACAB al 93 454 91 09 per veure com et podem orientar. 

Una abraçada 


Andrea 

Psicòloga 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: