seta94
seta94
Any: 1994
Comarca: Baix Llobregat
Data: 15/11/19 18:02
AlimenTació 3..
Hola. Tinc moltes ganes de menjar. I em sento i sóc una puta foca. (A veure la gent diu que estic bé, però jo sé que no. A més pdr lo que peso ho sé, tot i que sóc alta).
Cada dia per l hora de berenar entre les 16:00 i les 18:00 menjo moltes porcaries sense tenir gana. Durant el dia intento no menjar per exemple cola-cao, galetes, cereals..i per la tarda ho espatllo tot.. i em sento molt culpable. Abans vomitava de tan en tan però estic intentant no fer-ho. Em vull aprimar mínim 15 kg que ja els havia pesat... Però em sento molt malament per no poder evitar menjar tsnt per berenar.. per ex. Mig paquet fe cereals de xoco,llet amb cola cao, entrepà, cacahuets..em fa molta por engordar més. En el passat no volia arribar a x kilos i hi vaig arribar...
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 20/11/2019 11:03

Hola guapa, 

Gràcies per consultar-nos!!! 
Llegint la teva consulta, hem vist que no és la primera vegada que consultes i veiem que segueixes patint molt... 

Des d'aquí és molt dificil ajudar-te. Si vols pots trucar-nos a l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia al 93 454 91 09 per veure com et podem orientar. 

Una abraçada,


Laia Raventós

Psicòloga 


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: