Logotip de Adolescents.cat
liliponci
liliponci
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 26/11/19 15:36
Sóc hetero?
Tinc un dubte que mestalla el cap, sóc una nena que sóc hetero, sempre mhan agradat els nois però aquesta nit he tingut un somni en que estava en una noia i li tocava les tetes li feia dits i acabavem follan, vol dir algo aquest somni?
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 18/12/2019 23:11

Hola liliponci!

Tenir somnis eròtics on aparaixen persones del mateix sexe, no implica directament que siguis homosexual o bisexual. Els somnis són somnis. Una situació sexual, sigui amb persones del teu mateix sexe o diferent, pot excitar-nos molt, però recorda que la nostra orientació sexual ve definida per de qui ens enamorem, no únicament per qui o què ens excita.

Per tant, veuràs que amb el temps i les circumstàncies que vagis vivint t'ajudaran a anar descobrir la teva orientació sexual.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: