Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/12/19 23:28
fluix rar
Hola, fa un temps q estic preocupada ja que el meu fluix vaginal va cambiant gairebé cada dia; uns dies es blanc, altres groc-verdós, transparent o directament no tinc (no té a veure amb si ovulo o no). A més, alguns dies fa bastanta olor.
Tambe em preocupa que sigui groc i algo verdos ja ue he llegit q aixo es sintoma d'ITS i m'assusta bastant tenir una; mantenc sexe oral regularment sense condo amb la meva parella, i ho hem fet sense condo dos vegades, fa un any i pico.
No se quan de temps porto tenint aquest fluix cambiant... Hauria de preocuparme?? Gràcies.
I en el cas de que ens feu fer proves d'ITS, on es poden fer de forma gratuïta? (som majors d'edat pero amb pocs recursos)
Helena Angel
Helena Angel
Data: 03/01/2020 11:37

Hola,

Gràcies per utilitzar el consultori! Si notem canvis en el fluxe vaginal i no els atribuïm a canvis hormonals del cicle menstrual natural, aleshores el més recomanable és anar a fer-nos una revisió. 

Podries anar a la tarda jove del Centre d'atenció Primaria de la teva zona o buscar l'ASSIR (Atenció a la Salut Sexual I Reproductiva) que et correspon i demanar proves d'ITS. Et farà una revisió la llevadora del CAP i et faran l'analítica que pertoqui.

Una abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenagelspsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.