rrrrrraai
rrrrrraai
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 29/12/19 23:40
Transexual...?
Bones, faig la consulta tant a sexualitat com a psicologia perquè no sabia ben bé on fer-la.
Tinc molts dubtes sobre la meva identitat de gènere i transexualitat i m'agradaria saber a qui/on demanar ajuda professional. Es un tema molt personal i a més els meus pares en tenen mitja idea i no en volen sentir ni parlar. És complicat.
Per una banda no em sento gens a gust amb el meu cos ni la imatge que dono i fa cosa d'un any que estic canviant la meva imatge per sentir-me millor a través de la roba i el cabell. Per altra banda acostumo a fer amistats del gènere contrari i em sento molt a gust comprant i portant roba del gènere contrari.
Tinc mil dubtes sobre si el que em passa és només que no encaixo en el rol que se m'ha inculcat i simplement haig de trencar amb aquest rol, o si va més enllà i realment em sento identificadx amb el gènere oposat.
Alguna recomanació?
Moltes gràcies i també per la feina que feu!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 03/01/2020 11:20

Hola rrrrrraai,

Gràcies a tu per utilitzar el consultori! És difícil poder donar-te una resposta concreta ja que hi ha moltes variables que se'ns escapen. El que et recomanem és que acudeixis al https://ajuntament.barcelona.cat/lgtbi/ca/serveis/centre-lgtbi-de-barcelona/serveis


" target="_blank">Centre LGTBI+ de Barcelona
. Allà hi trobaràs professionals molt ben qualificats i especialitzats en gènere qui coneixent-te podran ajudar-te a que puguis descrobrir en quin punt et sents còmode i identificat.

Una abraçada enorme i de nou, gràcies!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com


">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.