rrrrrraai
rrrrrraai
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 29/12/19 23:42
Transexual...?
Bones, faig la consulta tant a sexualitat com a psicologia perquè no sabia ben bé on fer-la.

Tinc molts dubtes sobre la meva identitat de gènere i transexualitat i m'agradaria saber a qui/on demanar ajuda professional. Es un tema molt personal i a més els meus pares en tenen mitja idea i no en volen sentir ni parlar. És complicat.

Per una banda no em sento gens a gust amb el meu cos ni la imatge que dono i fa cosa d'un any que estic canviant la meva imatge per sentir-me millor a través de la roba i el cabell. Per altra banda acostumo a fer amistats del gènere contrari i em sento molt a gust comprant i portant roba del gènere contrari.

Tinc mil dubtes sobre si el que em passa és només que no encaixo en el rol que se m'ha inculcat i simplement haig de trencar amb aquest rol, o si va més enllà i realment em sento identificadx amb el gènere oposat.

Alguna recomanació?

Moltes gràcies i també per la feina que feu!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/01/2020 12:22

Hola!


Experimentar amb el gènere i els estereotips i rols imposats és una forma de veure com et sents. En temes de transexualitat pots trobar informació al http://lambda.cat/informacio/


" target="_blank">Casal Lambda. 

Per altra banda, et recomano seguir alguns comptes d'instagram: @zoe.grks per familiaritzar-te amb la temàtica i poder veure com t'identifiques. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.