-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/20 21:33
pancha
Hola magradaria q m’ajudesiu ja que em trobu q estic gordissima i les meves amigues son perfectes q puc fer?gracies🥺❤️
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 28/01/2020 15:13

Hola bonica.

Moltes gràcies per posar-te en contacte amb mi. 

No hi ha cossos perfectes, i segur que les teves amigues no en són cap excepció.

En comptes de comparar-te amb elles i frustrar-te davant la idea que tens de que les teves amigues tenen millor cos que tu, el que has de fer és treballar la teva Autoestima. És a dir, acceptar-te, respectar-te, valorar-te com a persona i no com un cos. 

COM? tenint un estil de vida saludable (fer activitat física diària, tenir una alimentació sana i equilibrada -fruites,verdures, cereals, llegums, proteïna....- i deixant de banda els processats, brioixeria i fregits; tenir una vida social i familiar sana, etc.). 


No t'obsessionis pel teu cos ni amb la idea de que estàs grassa. El pitjor que pots fer es comparar-te amb les teves amigues. 

Un físic no determina com és una persona. Val molt més la part interior, tot i que soni a tòpic. 


Així doncs, ESTIMA'T!! I si necessites parlar amb les teves amigues sobre com et sents per estar més a gust amb la situació, t'ho recomano.


Petons bonica, 

espero haver-te ajudat. 


Laia Raventós,

Psicòloga. 


--


--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: