-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Penedès
Data: 17/01/20 21:40
Alimentació
Intentar vomitar pero arrepentir-te i no acabar-hi fent es pot considerar bulimia ?
Laia Reventós
Laia Reventós
Data: 28/01/2020 15:26

Hola bonica, 

Gràcies per consultar-nos els teus dubtes. 

Per tal de tenir un diagnòstic de bulímia (només te'l pot fer un metge o psicòleg especialista), cal que es presentin episodis de vòmit auto-provocat, entre d'altres. 

El que m'agradaria és que reflexionessis sobre aquests pensaments que t'envaeixen entorn la idea de vomitar (tot i que al final no ho acabis duent a terme). 

Què et fa provocar aquest pensament? com et sents? perquè et sents així? té a veure amb la percepció que tens de la teva imatge i el teu cos? Amb l'autoestima? Fes-te aquestes preguntes. 

I si creus que necessites ajuda, hauries de posar-te en contacte amb un psicòleg especialista en Trastorns de Conducta Alimentària perquè et pugui assessorar i orientar.

Tanmateix, pots acudir a l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia per rebre un assessorament gratuït i pautes per a una millor alimentació i acceptació del teu cos. 

El telèfon és el 93 454 91 09, al Carrer Mallorca 198 Ppal 2na


Espero haver-te ajudat.

Petons, 


Laia Raventós, 

Psicòloga. 




--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: