-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 17/01/20 23:04
Selflove
Fa molt temps que ja m’he acceptat físicament, és a dir, no em repungna el meu cos. Però sí que és veritat que hi hauria coses les quals no aniria malament cambiar-les/millorar-les.
No estic segura si vosaltres sabeu del tema, però si és possible m’agradaria saber sobre exercicis o aliments específics que ajudin a tonificar el cul y aprimar la panxa i les cames
Gràcies :)
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 06/02/2020 11:55

Hola botica!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Ens alegrem molt que acceptis el teu cos, és molt important acceptar-nos tal com som, amb les coses que ens agraden i les que no ens agraden tant. Pel que ens preguntes, és millor que t'adreçis a un gimnàs a un entrenador per tal de veure quins exercicis t'anirien millor pel que vols aconseguir. Recorda que no podem canviar el nostre cos, com bé dius podem millorar algunes coses, però com tant bé fas, accepta't tal com ets!! 


Una abraçada

Andrea (psicóloga)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: