-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 18/01/20 09:15
No se com baixar de pes
Ja fa un temps que vull baixar de pes i menjo saludable i no baixo de cap manera. Algun consell o algo?
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 06/02/2020 13:19

Hola guapa!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Entenc que la teva consulta va referida perquè vols fer alguna mena de dieta.

La dieta pot ser per aprimar, per engreixar o com a estil de vida. Sigui pel cas que sigui, és important consultar a un professional, ja sigui un nutricionista o un dietista, perquè adapti la dieta al teu cos. No hi ha dos cossos iguals, pel que cada cos necessitarà uns aliments o uns altres. Els aliments ens aporten energia i nutrients necessària pel nostre cos. És per això, que consultar a un especialista és la millor opció, a internet o a les xarxes socials surten moltes dietes però són generals i no s'adapten a les necessitats de cada cos, pel que segurament no t'ajudin a aprimar perquè el teu cos potser necessita uns altres aliments.

Tot i així, t'aconsellem que t'acceptis tal com ets i no intentis canviar, perquè no podem fer-ho. Neixem amb una constitció molt definida, pel que és difícil canviar-la, per això recomanem acceptar-nos i no obsessionar-nos.


Accepta't i estima't

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: